Ingatlankereső

Balaton keleti part

Kód: ref-eladó-balatoni-panorámás-nyaraló-165 - másolat

Balatoni élmények-kalandok, egy faházas nyaralóban

A balatoni panoráma, a hely és a környék, sok boldog percet fog nyújtani Önnek és családjának!

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, balatoni panorámás, faházas nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton északi partján, strandtól kb. 1350 méterre, eladó egy háromszintes, kb. 42 m2 hasznos alapterületű, faházas nyaraló. A kis nyaraló, csendes nyugodt helyen található, üdülőövezetben (Üh-5). Murvával stabilizált földútról közelíthető meg.

A faház masszív betonalépítményen (pince) nyugszik, tetőzete palafedés. Az önálló telek 950 m2 nagyságú. A nyaraló három szintje, a pince, a földszint és tetőtér az alábbi helyiségekből áll. A száraz pincében: lakószoba, hálófülke, konyha, fürdőszoba, a földszinten fedhető terasz, szoba, fürdőszoba, a tetőtérben pedig hálószoba helyiség találhatók.

A képen, a telekről és a teraszról élvezhető balatoni panoráma látszik.

A képeken, a faház a panorámával és a lejtős telek látható.

A kép, a faház bejáratát és a pince lejáratát ábrázolja.

Közművek közül a villany (220 Volt) van bekötve. A házi vízellátást, egy 46 méter mélységű saját fúrt kút biztosítja. A keletkezett szennyvizek szikkasztására ülepítő szolgál. A képeken, a földszinti lakószoba és az innen nyíló fürdőszoba látható.

A képen, a lakószobából nyíló fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik.

A kép, a pincében kialakított lakószobát ábrázolja a hálófülkével és a mini-konyhával.

A képen, a mini-konyha és a mellette lévő fürdőszoba látható (zuhanyozó, mosdó, WC).

A tehermentes nyaraló irányára: xx millió Ft. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

Az eladobalatoninyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.