Ingatlankereső

Balaton északi part

Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-északi-part-Ny-442

Közvetlen vízparti horgász-kunyhó, a Balaton északi partján eladó

Az eladó vízparti horgász-kunyhó, a béke és a nyugalom szigete

Balaton északi partján, csendes utcában, vízparti horgász-kunyhó eladó. A telek előtt nádas van, a Balaton teljes élővilágával, kb. 1,5 - 1,8 méteres mély vízzel. A nádas előtt etetett hely található és kapitális halak foghatók. Fogható halak: ponty, keszeg, süllő, harcsa. 

Köztudott, hogy kevés a rendelkezésre álló horgászhely és csónaktárolási lehetőség a Balaton északi partján, ám ez a hely, a horgászember számára igen kedves. Horgászni a stégről és csónakból is lehet. Ebben a vízparti horgászparadicsomban bármikor élvezheti a vízpart örömeit, fürödhet, szörfözhet, csónakázhat. Horgászhat egyedül, a családdal, vagy a baráti társaságával.


További részletek irodánkban, vagy a regisztrációt követő bejelentkezés után válnak láthatóvá.

Bejelentkezés

Regisztráció
Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs adatokat, küldje el, és munkatársunk hamarosan jelentkezik a megadott elérhetőségeinek valamelyikén! A regisztráció aktiválásáról értesítést kap, kérjük ellenőrizze a leveleit a spam mappában is.

Az eladobalatoninyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.