Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: eladó-nyaraló-Siófok-351

Strandtól 470 méterre, faházas nyaraló, építési lehetőséggel eladó

Romantikus búvóhely, egy fenyőillatú faházban

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő faházas nyaraló eladása a Balatonnál, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófokon, faházas nyaraló eladó

Siófok üdülőövezetében, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 370 m2 nagyságú telken eladó egy „TATRANEC” típusú, karbantartott, Csehszlovák faházas nyaraló. A saroktelken lévő nyaraló csendes helyen, átmenő forgalomtól utcában található. A füves telek sövénnyel körbe van ültetve, el lehet helyezni medencét, hintát, sátrat, kerti grillezőt, bográcsozót.

Ebben a hétvégi környezetváltozásra alkalmas nyaralóban töltheti szabadidejét tartalmasan, változatos élményekkel. A strand kb. 470 méter, élelmiszerbolt-, zöldséges,- étterem-, fagylaltozó kb. 450 méter távolságra van.

Távlati lehetőségként a Rendezési Terv tartalmazza a bővítési lehetőséget, ugyanis 25 % a beépíthetőség, 6 méter építménymagassággal, lakó- és üdülőépületet lehet elhelyezni a telken. A jelenleg meglévő faházhoz csatlakoztatva még egyszer ekkora építményt lehet elhelyezni. A képen a faház környezete látható.

Siófokon, faházas nyaraló eladó
Siófokon, faházas nyaraló eladó

A képeken a nyaraló utcai és udvari homlokzatai látszanak.

Siófokon, faházas nyaraló eladó
Siófokon, faházas nyaraló eladó

A nyaraló kb. 38,6 m2-es földszintjén: közlekedő, főzőrész, fürdőszoba, lakótér található, a kb. 17,06 m2-es tetőtérben hálószoba és galéria van. A lakótér összenyitható a fedett terasszal. A terasz fedett mivolta miatt esőzéskor is lehet itt tartózkodni. A képek a kb. 55,66 m2 alapterületű nyaraló földszinti és tetőtéri elrendezését ábrázolják.

Siófokon, faházas nyaraló eladó
Siófokon, faházas nyaraló eladó

A képeken a lakótér és a tetőtéri háló láthatók.

Siófokon, faházas nyaraló eladó
Siófokon, faházas nyaraló eladó

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Melegvizet a villanybojler biztosítja.  A képeken a főzőrész és a fürdőszoba látszanak.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné Erika 06-30-218-0000

Az eladobalatoninyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.