Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-eladó-strandközeli-nyaraló-180

Kisgyermekeseknek

Eladó nyaraló a vasút és a vízpart között, melytől a szabad strand vize 320 méterre van.

Figyelem!

Az alább, ismertetlsre kerülő vízpart közeli iker-nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Balaton déli partján, 416 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, parkosított telken eladó egy télesített nyaraló. A nyaraló külön-bejáratú, szeparált, külön közműórákkal ellátva. A ház igényesen és jó ízléssel lett megtervezve, megépítve. Ez fontos szempont abból, hogy az itt élők jól érezzék magukat benne, a ház formai és színvilága a gyermekek lelki fejlődését segíti.

A háztól az élelmiszerbolt, étterem kb. 60 méter, a szabad strand vize kb. 320 méterre található. A Balaton vize itt sekély, a meder homokos, gyermekek részére kiváló. Nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton, így a kisgyermeket biztonságosan el lehet engedni egyedül is a boltba a reggeli kifliért, zsemléért. A környéken nagy kirándulásokat, kerékpártúrákat lehet tenni. A képen, az eladó nyaraló látható.

A ’80-as évek közepén épült nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, zsalukkal, szúnyoghálókkal felszerelve. Pár éve tulajdonos felújítási munkálatokat végzett, ekkor került kiépítésre a radiátoros központi fűtés. A fűtést és a melegvizet a Viessmann kombi gázkazán biztosítja. A nyaraló minden közművel rendelkezik: víz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz.

A nyaraló belső elrendezése fejlett szépérzékkel lett kialakítva. Kényelmes nappali étkezővel és a modern konyhával. A képen, a nyaraló látszik az udvar felől nézve.

A kép, a fedett, burkolt gépkocsi beállót ábrázolja.

A földszint kb. 44 m2, míg a tetőtér kb. 32 m2 alapterületű. A földszint helyiségei: nappali-konyha-étkező, előtér, kamra és fürdőszoba. A képen, a nappali és a konyha kapcsolata látható.

A hűvösebb időben ezzel a szép, padkás cserépkályhával lehet fűteni. A képen, a nappali látszik a terasszal.

A kép, a kényelmes, árnyékolható teraszt ábrázolja.

A képen, az egyedi legyártású, modern konyha látható.

Be van építve a villanysütő, a mikrohullámú sütő, és ami nem látszik, az a mosogatógép, valamint a kerámialapos villanytűzhely. A képek, a konyhában készültek.

A képen, a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

A képen, a tetőtérbe felvezető lépcső látszik.

A tetőtérben közlekedő, három hálószoba és mosdó került kialakításra. Kettő szobából kijárat van az erkélyre. A képek, az erkélykapcsolatos hálószobákat ábrázolják.

A képen, a tetőtéri mosdó (WC- bidé-mosdó) látható.

Mivel a telek nem nagy, a fűnyírással hamar lehet végezni. A képen, a kis kert látszik a fűzfával. A strand közeli balatoni nyaraló irányára xx,x millió Forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Eladó vízpart közeli nyaraló

Az eladobalatoninyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.