Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: ref-balatoni-nyaraló-208

Minden megvan itt, ami a nyári vakációhoz kell

Egy csodálatos balatoni telek, jól használható nyaralóval, jurta vendégházzal eladó.

Figyelem!

Az alább ismertetésre, kerülő balatoni nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Balaton déli partján, 1232 m2 nagyságú önálló, teljesen bekerített, dísznövényekkel és termő gyümölcsfákkal beültetett gondozott telek, terasz kapcsolatos tégla nyaralóval, komfortos jurta vendégházzal, szilárd falazatú tárolóval, fatárolóval eladó. A nyaraló átmenő forgalomtól mentes, fákkal övezett, széles zsákutcában helyezkedik el a szabad strandtól kb. 246 méterre. Gépkocsival a telken lehet parkolni.

A Balatonnak ezt a részét sokan nem ismerik, pedig itt nincs zsúfoltság, sok a zöld, a partszakasz szabadon megközelíthető, kulturált környezet és jó a közellátás. A strandolásért nem kell fizetni. A kb. 246 méterre lévő kulturált szabad strand megközelítéséhez a biztonságos vasúti átjárón lehet átmenni, a fizető strand kb. 723 méter távolságra van. Kishajó kikötő a szabad strand mellett van, a vitorlás hajó kikötő a nyaralótól kb. 307 méterre található.

Horgászoknak, vitorlás hajó tulajdonosoknak is alkalmas hely. Enni-inni, fagylaltozni a kb. 837 méterre lévő kifőzdékben, éttermekben lehet. Budapest 160 kilométer, az M7-es autópálya lehajtó 8,3 kilométerre van a nyaralótól. A képen, a jurta belső része látszik jurta.

A komfortos jurta vendégház kb. 28,26 m2 alapterületű, melyben kiépítésre került a fürdőszoba és ki van alakítva a konyhasarok is, csak be kell bútorozni. Szerkezete stabil, masszív az időjárás viszontagságainak jól ellenáll. A jurta 6 méter átmérőjű, kettő darab egyszárnyú, kifelé nyíló ajtóval. A képek, a jurta belső részét és a fürdőszobát (zuhanyozó-mosdó-WC) ábrázolják.

A kb. 12 m2-es szilárd falazatú tárolóban elférnek a kerékpárok, szörf, csónak, horgász-, és strandcikkek, kerti szerszámok, fűnyíró. A képen, a tűzrakóhely, a különálló fatároló és a jurta látható.

A kert egy jól berendezett kis zöld park, ahol mindenki megtalálja magának a neki való sarkot, mindenféle szabadtéri tevékenységre (napozás, szórakozás, grillezés, játék, stb.) alkalmas, kicsiknek és nagyoknak. A képen a tűzrakóhely és a fatároló látszik.

A kertben termő gyümölcsfák vannak: őszibarack, cseresznye, meggy, szilva, alma, körte. A képek, a jurtát ábrázolják két irányból nézve.

A kert végében van a kiserdő, mely mindig ad elegendő tűzifát a szabadban való sütéshez-főzéshez. A képen, a privát kiserdő látható.

A nyaraló a ’70-es évek elején épült, a tulajdonos a felújítási munkálatokkal most végzett, a nyaraló készen van, befejezett, már csak használni kell. Szerkezetei: betonalap, tégla falazat, bitumenes zsindelyfedéssel. Nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek, szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. A szobák csaphornyos parketta burkolatúak, a többi helyiség járólapos.  A képen a kb. 35,76 m2 alapterületű nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

Hűvösebb időben a nappali-konyha-étkező részben lévő kályhával lehet fűteni. A képen, a nappali látható.

A képeken, a nappali és a konyha kapcsolata  látszik.

A kép, a hálószobát ábrázolja.

A közművek közül a vezetékes víz, a villany (földkábelen) és a szennyvízcsatorna be van vezetve. Gázvezeték nincs. Riasztórendszer ki van építve. A képen, a fürdőszoba (kád-mosdó-WC) látható.

A nyáron jól használható kb. 24 m2-es fedett teraszon  nagyobb társaság is helyet tud foglalni, hűsölni, étkezni, beszélgetni. A képen, a fedett terasz látszik az egyik irányból nézve.

A fedett teraszon található egy épített kémény, itt lehetőség van terasz kandalló elhelyezésére. A kép, a fedett teraszt ábrázolja a másik irányból nézve. A szellős kert, a jól használható nyaraló és a jurta vendégház irányára xx,x millió forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Eladó vízpart közeli nyaraló

Az eladobalatoninyaralok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.